Wie is Ruud de Waal

Ruud de Waal heeft ruim 40 jaar ervaring in het bedrijfsleven, in diverse functies gaf hij leiding aan zowel supportafdelingen, als grote operationele business units. Naast een bedrijfskundige achtergrond volgde hij diverse studies op het gebied van transactionele analyse, groepsdynamiek, systeem dynamiek in organisaties, systemisch leiderschap, organisatieopstellingen en interveniëren in verwaarloosde organisaties.

Openheid en integriteit zijn voor hem belangrijke waarden in de samenwerking met anderen. In zijn manier van werken is hij pragmatisch, gedreven en resultaat gericht, maar altijd met aandacht en respect voor de mens. Hij communiceert op een open en respectvolle manier en gaat daarbij confrontaties niet uit de weg. Hij weet mensen enthousiast te krijgen zodat ze zich verbinden

Vanaf 2010 -2016 werkte hij als zelfstandig trainer en coach voor PER4MANCE en heeft hij in open-inschrijving-trainingen, honderden professionals getraind en gecoacht op het gebied van leiderschap, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling .

Vanaf 2017 werkt Ruud vanuit zijn eigen bureau P3RSONAL als zelfstandig organisatiecoach, zoveel mogelijk in de dagelijkse praktijk van organisaties, vraaggestuurd  aan organisatieontwikkeling en leiderschap.

Ruud zet graag mensen en teams in beweging zodat iedereen op een plezierige en resultaatgerichte wijze een waardevolle bijdrage levert aan het geheel.

Kijk voor referenties op LinkedIn en op Springest

 

.