Coaching

Personal coaching is een persoonlijk traject dat u helpt effectiever te worden in uw zakelijk en persoonlijk leven.

Personal coaching is waardevol bij vragen zoals:

  • Hoe kan ik mij beter zichtbaar maken in de organisatie?
  • Hoe voorkom ik dat ik steeds in dezelfde valkuil stap?
  • Hoe leer ik grenzen stellen en mijn behoeftes aan te geven?
  • Hoe kan ik mijn emoties beter hanteren?
  • Hoe blijf ik authentiek in mijn rol als leidinggevende?
  • Hoe kan ik mijn invloed vergroten?

Intakegesprek

Het personal coachtraject start met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we of er een wederzijdse klik is. Daarnaast onderzoeken we uw vraagstelling en formuleren we het resultaat wat u wilt bereiken. Is er een klik, dan spreken we direct het aantal sessies af. Is er vanuit uw organisatie een opdrachtgever? Dan stemmen we uw leerdoelen ook af met de opdrachtgever.

Werkwijze

Tijdens sessies van 1,5 uur maken we uw patronen inzichtelijk en krijgt u inzichten en technieken aangereikt om te veranderen. De sessies vinden plaats met een interval van 2 à 3 weken. We maken duidelijke afspraken over de vertrouwelijkheid van de gesprekken en de evaluatie van de resultaten met de opdrachtgever. Het personal coachtraject ronden we af met een evaluatiegesprek.

Duur

De ervaring leert dat een coachtraject van vijf gesprekken van 1,5 uur het gewenste resultaat oplevert. Dit is echter wel afhankelijk van de vraagstelling.

Locatie

Het is prettig dat de gesprekken in alle rust buiten uw eigen werkomgeving kunnen plaatsvinden. Daarom vinden de gesprekken bij voorkeur plaats in het Officierscasino in Bergen op Zoom. Op deze sfeervolle locatie zijn gespreksruimtes aanwezig en kunnen we in alle rust het gesprek aangaan.

Meer weten over personal coaching? Neem dan vrijblijvend contact (T 06-290 749 78 / Ruud@P3RSONAL.nl) op. Wij helpen u graag!

 

< Terug naar DIENSTEN

.